Stole massage

Stolemassage er en kropsmassage, der ligger sig tæt op af sportsmassage eller fysiologisk massage. Ved en session med stolemassage ligger du ikke på en typisk massagebænk men sidder derimod i en massagestol. Under behandlingen er du fuldt påklædt og sidder roligt og afslappet i stolen, mens massøren fokuserer på ryg, skuldre, nakke og arme ved hjælp af små tryk og massage.

Hvad er stolemassage godt for?
Massagen er et godt alternativ til typisk sportsmassage, hvis du ikke har tiden til en almindelig massage. Stolemassagen er en effektiv og hurtig måde at løse smerter eller muskelømhed i nakke, ryg, skuldre og arme. Samtidig vil du ikke blive smurt ind i olier og lignende, og du skal derfor ikke bruge unødig tid til at klæde om.
Stolemassagen sætter gang i blodcirkulationen og er med til at forbygge smerter på grund af museskader, forkerte arbejdsstillinger, koncentrationsbesvær og hovedpine.
Hvilke fordele er der ved stolemassage
Stolemassage er en hurtig og effektiv behandling mod muskelømhed i de øvre dele af kroppen – nakke, skuldre, arme og ryg. Stolemassagen er et godt alternativ til folk på kontor, da massagen primære fokus er på netop de områder, hvor danskere typisk har problemer, fordi vi sidder meget foran computeren. Efter behandlingen vil du opleve en velbehag og varme i hele kroppen og opleve, at der er løsnet op i muskulaturen i de berørte områder.
15 Min. 100 Kr. (Der betales altid for min. 30 min) så god idé er i er flere.