Fysiurgisk / Sports massage

Sportsmassage også kendt som fysiurgisk massage. Massagen er en dybdegående behandling, som sætter fokus på at afhjælpe smerter i bevægelsesapparatet. I behandlingen vil der være fokus på muskler og væv.

Vi arbejder ved sportsmassage med triggerpunkter. Disse triggerpunkter er specielt ømme punkter i muskulaturen og kan behandles ved tryk let eller dybt i musklen. Ved behandlingen vil vi fysisk og manuelt påvirke bevægelsesapparatets muskler og bindevæv for derigennem at blødgøre muskler, ligamenter og bindevæv. Derved frigives affaldsstoffer, og lymfesystemet stimuleres. Massage giver både fysisk og psykisk velvære og virker afstressende. Vi har stor erfaring med fysiologisk massage, og for os er det vigtigt, at du får det maksimale ud af massagen. Dette opnås bedst ved, at vi i fællesskab fokuserer behandlingen på lige netop dine smertelindringsbehov.

Hvad er fysiurgisk massage godt for

Hvis du oplever hovedpine, nakkespændinger eller smerter i lænden, kan det ofte stamme fra, at du udsættes for belastende eller forkerte arbejdsstillinger, der skaber nogle muskelgener eller smerter. Her kan en fysiurgisk massage være medvirkende til lindring af smerter i nakke, skuldre, arme eller lænd ved at behandle de hyperaktive triggerpunkter i musklerne. Ved at behandle de ømme triggerpunkter opnår man med en dybdegående sportsmassage at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer og få tilført frisk, ilt- og næringsrigt blod til muskulaturen. Dette vil være både smertelindrende og forbyggende i forhold til muskelømhed eller skader.